fredag 29. november 2013

Black Friday!

Happy Friday!
Så var det helg igjen og denne helgen tar jeg imot med store åpne armer. Vi trer inn i desember og nå venter mye kos fremover. Jeg gleder meg til å tenne det første lyset, til å gi storegull adventskalenderen, pynte pepperkakehuset vi bakte forrige helg og ikke minst julegrantenning.

Har du noen planer for 1.advent helgen?


Fine Tonje som jobber i Drømmeverden viser her et flott antrekk fra butikken.
Digger den buksa med kors på rompa!
Finnes i nettbutikken: Bukse // Topp // Cardigan har sølvskimmer ved åpningen og koster kun kr.399,- (kommer på nett etterhvert, kan bestilles på mail)

Buksen under av fra JustR med de fineste detaljer! Elsker når klærne har et bestemt uttrykk, et særpreg og ikke som hos "naboen". 

Idag har jeg kost meg på jobb. Fikset opp litt, kost meg med hyggelige kunder og pakket julegaver. Vi er allerede nå utsolgt for en del og vi er ikke i desember enda. Anbefaler dere alle å få unna julegaver og julepynt nå så man får det man virkleig vil ha. 
Husk: Vareutvslget er best nå hos de fleste:)

Ønsker deg en fantastisk julehelg!
Vi må ha noe julemat i helgen kjenner jeg. Ja det må vi:)


onsdag 27. november 2013

So soft!

Gos kveld!
Idag har jeg hatt en skikkelig kosedag, bare jeg og veslemor. Dagen har vi brukt på Sandvika Storsenter sammen med ei venninne og hennes lille baby. Titte i butikker, nyte en kaffe, skravle og spise god mat. Det ble litt shopping som jeg skal vise dere nærmere helgen, trenger en handyman først:)
Endelig har jeg fått et skikkelig kosepledd i hus!
Jeg har lenge lett etter et pledd som både er fint å se på og deilig mot kroppen. Hvor mange ganger jeg har funnet pene pledd i forskjellig strikk eller farge har jeg ikke tall på, men så kjenner jeg på det og da stopper det der. Jeg kan ikke fordra "harde" og "stive" pledd om du ser hva jeg mener. Mine pledd må være gode å ta på for jeg er avhengig av pledd, til og med om sommeren kan jeg sitte med pledd over meg. 
Happy wife, happy life!
Pledd finner du HER (finnes også i lysegrått, jeg har beige)

Imorgen starter vi dagen med lysfrokost i barnehagen, så koselig.

Gjør noen rundt deg glad:)

tirsdag 26. november 2013

Stemning!

God kveld!
Håper du har hatt en fin tirsdag? 
Den er ved veis ende og jeg er straks på vei inn på soverommet. Ville bare vise dere litt av kveldens bilder. Jeg elsker kveldene her hjemme, vil ikke at de skal ta slutt. Egentlig snakker vi lakenskrekk:)
Noe av det koseligste med tiden vi har foran oss nå er selve stemningen. 
Jeg elsker julen og alt som hører med den. Men julestemningen er det flotteste. Hos meg kommer den når jeg hører på julemusikk, tenner lys, baker, ser julepynt eller ved spesielle lukter som minner meg om jul. For ikke å snakke om alle de faste julefilmene jeg MÅ se før jul hvert år. 
Stuen har fått litt touch av jul idag. Herregud som jeg koser meg akkurat nå!
Jeg har tent masse lys, adventsstjernen er på plass, julete i koppen og jeg bare nyter.

(interiør og tekstiler er stort sett fra Drømmeverden interiør)

Nattaklem fra

mandag 25. november 2013

Kosemosekroken!

God kveld!
Nå er jeg akkurat ferdig med regnskapet, sjekket-sortert-notert-og ført til fingerspissene. Baaaaah....så kjedelig, men så nødvendig. Jeg elsker å ha kontroll så det er deilig når det er ført og ferdig.
Nå er det Farmen i bakgrunnen og jeg koser meg med litt blogging før senga kaller.
Jeg må alltid se i et interiørblad, rydde i noe eller sitte med PC når jeg ser på TV, bortsett fra om jeg ser på film. Har ikke roen til å bare se på TV, flere som har det slik?
Idag har jeg fått opp julegardiner på kjøkkent og pakket ut endel julepynt. Men det er akkurat som jeg ikke vet hvor jeg skal begynnne, hva skal opp og hvor? Som jeg nevnte har vi veldig mye pynt så i år skal jeg være selektiv med hva som får bli i Villadrømmeverden:)
Den hvite skjenken vår havnet bak godstolene, likte denne løsningen bedre. Nå mangler det noe fint på veggen over sofaen. Jeg vet akkurat hva og mannen var enig så da gjelder det å få lurt han til helga. 
For opp skal det! 
Imorgen blir det mer julepynting. Tenk at vi snart sklir inn i desember måned, synes det ikke er lenge siden vi hadde en fantastisk sommer. Snøen har fortsatt ikke kommet hit, egentlig helt greit bare den kommer før jul. 

Ønsker deg en fin uke!

søndag 24. november 2013

Frem og tilbake!

Hei og hopp!
Idag har vi hatt en liten førjulssøndag, det er jo tross alt kun 1måned igjen til julaften!
Mannen har tatt ned alle julekassene fra loftet. Jeg visste ikke at vi hadde SÅ mange esker med julepynt. Det betyr at jeg må rydde og gi bort en del, vi bruker nok ikke halvparten av pynten engang.
En stor porsjon med pepperkakedeig har vi bakt ut idag. I år var det ekstra gøy å bake med Pernille. Hun er blitt så stor og flink, klarte alt alene. Hele 2 timer holdt vi på!
Etter endt bakekos spiste vi deilig julemiddag. 
Deilig å tenke på at vi nå kan spise julemat opptil flere ganger før jul. Tidligere har vi først smakt julemat på julaften og da forspiser man seg nesten. 
Det farlige med å gå hjemme i permisjon er at man går litt lei interiøret og finner stadig ut nye prosjekter. For ikke å snakke om all omgjøringen her hjemme. Frem og tilbake med møblene:)
For kort tid siden flyttet jeg sofagruppen inntil veggen for å skape en lun krok. Vi trives veldig godt med den løsningen. Igår flyttet jeg den hvite skjenken bak godstolene og konsollbordet bak sofane. At jeg ikke har gjort det før!

Viser dere godstolene og den løsningen imorgen. Nå kalller sengen så jeg er klar for en ny uke.

Klem fra

lørdag 23. november 2013

Drømmeverden 3ÅR!

Disken i fjøset
God lørdag kjære leser!
Håper du sitter godt til rette i sofaen og følger med på Skal vi Danse finalen?
Det er ihvertfall det jeg gjør. Oh du herlige lørdagskveld:)

Jeg føler jeg til stadighet sier at jeg bare har mandager og fredager i mine uker. Tiden flyr så fort, ja til tider altfor fort. Noen som vet hvordan man trekker i bremsen? 
Tenk at butikken min fyller 3år allerede!

Imorgen 24.nov er det 3år siden jeg åpnet døren til fjøsbutikken. Husker fortsatt siste kvelden jeg og ei venninne satt å veide opp kaffe og ryddet butikken klar til åpning. Mange kunder tok turen opp på landet for å få med seg åpningen. Jeg var storfornøyd når jeg lukket døren den kvelden. 
Etter ett år ble fjøset for lite og jeg åpnet en mye større butikk i Strandgata. Ikke bare var butikken større, men den kreerte også mer salg og jobb. Butikken hadde gått fra å være en hobby til en skikkelig jobb. 
sjarmerende fjøsbutikken!
Det er mange jenters drøm å starte opp sin egen interiørbutikk. Jeg har ingen problemer med å se det, men desverre er det ingen dans på roser og masse kos blandt pene varer. Bak en butikk ligger det mange timer med hardt arbeid, mengder med drittjobb og enda mer jobb. Dagen består av å pakke ut varer (tilslutt svømmer man nærmest i papp og plast), plassere varer, rydde, svare på mail, bestille varer, følge opp leverandører, regnskap, og altfor mye papirarbeid. Mye av dette må gjøres utenom butikkens åpningstid. 
Store deler av åpningstiden bruker man på kunder, og det er noe av det beste med denne jobben:) 
Jeg ELSKER å veilede kunder, anbefale, finne riktig interiør/klær til kunden og tilslutt se at de går ut av butikken med et smil om munnen. Da har jeg gjort en god jobb!
Jeg skal innrømme at jeg til tider har vurdert å gi opp. Det er tøft å drive butikk alene. Sitte alene med alle avgjørelser, bekymringer og frustrasjon. Butikkens salgsår går opp og ned og det er i nedgangsperiodene det gjelder å holde hodet kaldt og tenke positivt. Jeg bruker mange av døgnets timer til å jobbe og tenke butikk. Jobben går aldri fra meg og krever masse fra meg. Desverre kommer ingenting gratis. No pain, no gain!

2013 har vært et begivenhetsrikt år for Drømmeverden, men også veldig slitsomt for meg.
I januar gikk jeg ut i permisjon og ga roret videre til mine ansatte. Alt det administrative har jeg tatt meg av, men den daglige driften har jeg gitt fra meg. Drømmeverden var fortsatt en ung butikk når jeg gikk ut i permisjon og veldig sårbar. Snart har året gått og det har gått helt supert takket være mine fine ansatte! 
Dette året flyttet også butikken opp til sentrum i en gammel brun pub. Lokalet ble kjempekoselig etter mange timers oppussing. Nå har jeg en stor butikk som bugner av interiør og har en egen klesavdeling, samt en koselig kaffebar. Rart jeg gleder meg til å komme tilbake?
I tillegg ble Drømmeverden nå i oktober stemt frem til å bli en av Norges beste interiørbutikker!!
*stolt*
Jeg vil idag takke alle dere som finner veien til oss enten inn i butikken eller til nettbutikken. Uten dere hadde ikke drømmen min blitt til en Drømmeverden!

Jeg gir gratis frakt t.o.m 30.november (ordre over 500,-) så fort dere å klikk hjem mange godbiter fra nettbutikken.

En ærlig og takknemlig


fredag 22. november 2013

Riviera Maison Nederland-tur...Del2

God fredagskveld!
Feliz Navidad...feliz navidad.. flere enn meg som kjenner at julestemningen kommer smygende?
På min ønskeliste står dette vakre juleserviset fra Riviera Maison. Dette er utsolgt ellers hadde jeg rett og slett tatt det inn til butikken. Hvitt med sølvtekst.
Håper du også sitter godt fast i sofaen eller godstolen. 
Jeg elsker fredager!
Dagen starter alltid med frokost med min lille familie på 4, fin start på helgen. Deretter drar jeg på jobb og koser meg i butikken. Deilig å ha en fast jobbedag i permisjonstiden, mens far og datter koser seg hjemme. BUtikken har idag blitt stylet, og mer varer har kommet opp og frem. 
Dagen avsluttes med god mat, the voice og etterhvert litt metime sammen med macen.
Årets jul fra RM er rosa!
Kunne ikke passet denne frua bedre. 
Sølv, hvitt, lin og rosa...herre så kult...Men SÅ uaktuelt!
Prinsessa mi på 5år hadde nok digget det, men tror mannen i huset hadde blitt ganske oppgitt:)
Kommentar fra min side her: "kan vi ikke ha sånn vanlig jul a?"
*jeg må flire litt*
En annen ting som står på min ønskeliste...faktisk helt øverst:
Dette kjempetøffe bordet med nydelige ben og to ekstra plater.
Jeg skal selge kjøkkenbordet vårt og hadde bestilt nytt, men etter altfor lang venting har jeg avbestilt det fra leverandør (ikke RM altså). Det er grenser for hvor dårlig service man godtar. 
RM har de flotteste møblene med den beste kvaliten, ingen over eller vedsiden.


        

I helgen skal min kjære få hente ned jule-eskene fra loftet. Jeg skal se gjennom hva vi har og planlegge årets julehus. Egentlig er jeg klar for å pynte, men det ville vel vært galskap... men ikke si det til noen:)

Nyt helgen sammen med de som betyr mest for deg!

Klem fra

onsdag 20. november 2013

Riviera Maison Nederland-tur...del1

God onsdag folkens!
Jeg har ikke helt landet etter turen vår til Nederland og showrommet til Riviera Maison. Så utrolig mye fint å se på showrommet og jeg har tatt masse bilder, men desverre kan jeg ikke dele så mye derfra siden mye er nyheter som kommer til våren. Og det er ikke et ukjent fenomen at mange leverandører ønsker å kopiere RM. Sånn er det å være best og først:)

Idag skal jeg dele bilder fra en 3.etg Riviera Maison store i Lagen, Nederland. 
Jeg og ass.butikksjef Marianne gikk bare rundt å sa: se der a! Oi! Å herregud! 
Ja, vi var kommet til himmelen:)
Vi var som to virrete høner så det første vi gjorde var å sette oss ned med en kopp kaffe og bare se oss rundt. Deretter tok vi etasje for etasje. Tenk at butikken min skal etterhvert nå fylles opp med deilige varer fra RM. *klype seg i armen*
Vi tok med oss masse tips hjem i bagasjen. Slike turer og besøk er gull verdt for oss som driver egen butikk. Noen ganger stamper man litt for mye i sitt eget og kjører seg fast.
Drømmeverden skal bygges om på nyåret....igjen. Nye planer ble lagt i Nederland. Men nå skinner butikken fra sin beste side fullstappet av jul og julegaver! Men med nye varer og leverandører på nyåret trenger vi å bygge om, blir bra det også. 
Bordet er dekket for jul og nyttår!
Denne lykten kommer til oss, dobbel hurricane. En av mange lykter som kommer. Dekorer den etter sesong og anledning.

Flere bilder har jeg i ermet, kommer på løpende bånd. 

Så du noe du likte?

Klem fra

mandag 18. november 2013

Ut på vift!

Hei igjen!
Da har denne dama vært ute på vift. Turen til Amsterdam var helt fantastisk!
Tross i at jeg måtte stå opp midt på natta for å kjøre til flyplassen ble dagen en av mine beste dager. Vi tilbrakte mange timer i showrommet til Riviera Maison. Det var rom på rom med nydelige produkter, tenk at mange av disse varene kommer til oss:)
Jeg kan love dere at butikken kommer til å fylles opp av disse flotte varene og vi er i ferd med å ta butikken til nye høyder.
                



Ut på tur hadde jeg med meg den beste og flotteste buksen.
Ny bukse i militærgrønn farge med gull detaljer er min favoritt, sammen med ny blazer med gulltråder. Jeg elsker klær med det lille ekstra!
Bukse her // jakke her // Sara Design klokke her

Idag har jeg fått alle adventskalender-gavene i hus. Nå gjenstår det bare å pakke de inn. Tror jeg må sette på julemusikk og lage meg en kopp med jule-te en kvelde denne uken. Godt med alt som er gjort.
I tillegg hadde det vært deilig med litt julestemning, nesten så jeg ønsker meg snø.. 
Vel, den kan vente til  1.advent når jeg tenker meg om.
Har du julestemning?
Ønsker deg en fin mandagskveld!
Her er bena høyt oppe og varm kakao i koppen etter en deilig spinning time.

Klem fra