søndag 29. juni 2014

DINNER with FRIENDS

Hei Søndag, da er vi allerde godt igang med dagen.
Minstemor våknet rett før kl.06 idag. Da får man mye ut av dagne. Føles som jeg har vært oppe en evighet allerede. Krysser fingrene for at det ikke blir det nye mønsteret hennes, for det er litt for tidlig for meg:)

Igår hadde vi et vennepar på middag og overnatting. Slike kvelder er gull verdt!
Litt vinkos og skravling til kvelden tok oss og vi hoppet i loppekassa. 
Lykken er å ha slike fine venner i livet vårt

    



DINNER TASTE BETTER WHEN WE EAT TOGETHER!

En liten cowboystekk på sofaen og nå skal vi videre i familebursdag:)

GOD SØNDAG!


fredag 27. juni 2014

Hei Fredag og helg!
Vi har ringet helgen inn med hjemmelaget italiensk pizza og rødvin. Denne gangen etter at begge barna var i seng. Deilig å smake på maten, nyte og bruke god tid. Med masse tente lys kunne ikke kvelden vært bedre.
♥ 

FOR et uvær vi hadde igår. Det gikk fra deilig sol til plaskeregn på kort tid. Jeg og barna kom oss nesten hjem før regnet slo til. En kort tid ut av bilen og jeg var klissvåt. Deretter kom tordenværet. Jeg liker ikke lyn og torden, men må holde masken ovenfor de små. Igår buldret det så fælt at huset ristet. Fysj! Desverre ser det ut til at modemet vårt har tatt kvelde, til tross for at jeg tok ut kontakten da jeg kom hjem. De tåler jo ingenting! Flere som mistet modemet i uværet?

          

Planene våre ble skrinlagt denne helgen grunnet været. Egentlig godt å være hjemme uten planer også, vi får se hva morgendagen bringer. En ting er ihvertfall sikkert, et vennepar kommer på middag til oss. Gleder meg! Gjenstår bare å finne ut hva vi skal servere. 
Noen som har forslag?

God helg!


onsdag 25. juni 2014

Hva vil du vite?

Hei og hopp!
Jeg jobber med en innlegg til alle dere som leser bloggen, liker å lese om butikken eller lurer på hvordan det er å drive selv/butikk. 
Men da lurer jeg på en ting: HVA vil dere vite?
Spørsmål kan legges igjen under inlegget her eller sendes til: post@drommeverden.no
Husk! Ingen spørsmål er for dumme så lenge man bruker vanlig folkeskikk:)
Jeg får mange spm fra dere lesere som vurderer å starte opp noe eget, derfor samler jeg sammen og lager et innlegg like greit.

Idag hadde vi besøk av LOs sommerpatrulje på jobb. Litt skummelt og litt spennende. Etter endt "vurdering" fikk vi stjerne i margen og tommel opp. Jeg blir så stolt av butikken min og de ansatte! *klapp på skuldra*

 Imorgen blir det ut på tur for meg og vesla. Varer skal ut til kunder og jeg må fikse noen ærender. Ja, nå har vi startet med hjemlevering også nå:) Neida, men det passet seg slik akkurat nå.

Send inn spørsmål da, dere!

Klem fra

tirsdag 24. juni 2014

Nå bor jeg her!

Da er det offisielt og jeg har flyttet.
Sommeren er godt igang og forhåpentligvis er den med oss i lang tid fremover. Jeg tilbringer det jeg kan av ledig tid og mulighet her ute.

Det finnes nesten ikke noe bedre enn å traske ut på terrassen barbeint og med kaffekoppen i hånden. En tidlig morgen med solen som varmer. Er dere med meg?
Desverre er ikke denne idyllen hverdagslig her i huset, spesielt ikke på hverdager. Da er tiden knapp, rutinene inne og de to små følger hakk i hæl. Men så fort jeg har fri eller det er helg ønsker jeg å starte dagen utendørs, om det så bare er 5minutter.

På fine dager som idag bruker jeg mesteparten av tiden utendørs. Kroken vi har under tak er gull verdt. Deilig sofa med puter, pledd, lykter og god stemning. Det er skygge her på dagtid, noe som kan være deilig på veldig varme dager. Kveldene sitter jeg gjerne her med pledd, tente lys, tekoppen og pc/magasin.



    

Menton Fat-Riviera Maison, Lanterne i rustrfrittstål- //Alt fra Drømmeverden//

Idag har jeg hatt fri sammen med veslegull. Hun har fått vaksine og jeg liker ikke se de små lide. Hun hylskrek, men det gikk fort over. Krysser fingrene for at hun ikke får noen plager i etterkant. *krysse fingrene* 
Imorgen er det jobb igjen og jeg gleder meg! Tenk så heldig jeg er som får gå på jobb til en jobb jeg elsker. Det føles så godt:)

Jeg skriver litt på et innlegg om hvordan det egentlig er å drive for seg selv, på godt og vondt. Kan det være noe dere vil lese?

Klem fra uteplassen

mandag 23. juni 2014

Riviera Maison Store Amsterdam













Å, du kan tro dette var en flott butikk!
Jeg måtte en tur innom Riviera Maison Concept Store i Amsterdam, og den stod til forventningene.
Masse inspirasjon og flotte utsillinger. 

Deilig å være på jobb igjen. Godt å være på tur, men nesten bedre å kommer hjem. Det er alltid en del å ta tak i etter man har vært borte noen dager. Jeg har hatt en super-effektiv og fin dag og det liker jeg. Det gir en god start på uken:)

Jeg er så lettet over at barnehage er rett rundt hjørnet for minstegullet. Hun har fått plass i en bhg rett ved jobben min og på veien for å hente eldstemann på SFO. I utgangspunktet fikk vi plass i andre enden av kommunen noe jeg er veldig veldig glad for at ordnet seg. Jeg hadde ikke fått hentet begge to innen tiden. Før helgen fikk vi oppstartsdato og det passet perfekt ift ferie og start på SFO. Endelig kan jeg jobbe det jeg behøver for å få unna alt. Det skal bli deilig. 
Da blri det slutt på lange arbeidskvelder hjemme!:)
Lyktet over er nå min nye favoritt fra RM. Den gir et så utrolig nydelig lys, også kan man fylle den med blomster også. Jeg har den i butikken HER.

Hurra for mandag og ny uke!

søndag 22. juni 2014

Dinner For Two

God Søndagsmorgen!
Siste dagen i helgen og den bør nytes. Jeg elsker fredager. Da ligger helgen foran oss og helgen virker så lang. Men plutselig er det søndag og helgen er snart over.
Deilig med helg, men ok å starte arbeidsuken igjen også. Gleder meg til å komme på jobb igjen!

Igår ble det en middag for to på meg og mannen. Storesnupp er på overnatting hos venninne for første gang, tenk deg så spennende. Husker hvor stas det var selv:)
Det var utrolig deilig å legge lillegull og nyte maten i fred og ro. For enhver småbarnsforledre vet hvor livlig det kan være ved bordet til vanlig. Jeg tar meg i å kaste i meg maten og få det overtsått. Før lillegull begynner å kaste mat og storegull drøyer tiden med å småspise i sakte tempo. Nei, hverdager er det nok av. Det var på høy tid med en rolig middag, god mat og vin i glasset.
Kan ikke huske sist…

Må tipse dere om et tilbehør jeg laget igår til biffen!
Hvitløksfreste brekkbønner:
Fres olje og grovhakket hvitløk i pannen. Når det er skikkelig varmt og lukter deilig hvitløk legger du brekkbønnene oppi. Vend de i oljen et par minutter.
Ikke kast hvitløksbitene, de er supergode å spise til! (roasted garlic nesten)

Bruk søndagen til å lade opp for en ny fin uke!


fredag 20. juni 2014

Visiting Amsterdam

God kveld!
Idag har jeg trasket rundt i snart hele Amsterdam by. 
Tilslutt kom jeg frem til Riviera Maison Consept Store. Flott butikk med mye inspirasjon. Bilder kommer senere for nettet her på flyplassen er litt for tregt. 

Amsterdam er en fin, men merkelig by. 
For meg blir det "rart" å se skilter som sexmuseum, sexshop, coffeeshops… For ikke å snakke om Red light district. Jeg rakk ikke å gå gjennom der, kanskje neste gang. 
Coffee shoppene så jeg flere av, og en eim av hasj-lukt streifet stadig forbi. Langs gaten kunne jeg se flere som rullet seg en joint. Merkelig, og ikke greit synes jeg. Vi er heldige i Norge:)

Byen er veldig koselig og pen med alle sine kanaler og brosteins belagte gater. 
Befolkningen er veldig service-minded og snakker utrolig bra engelsk. En flott by å være turist i.

Nå er det snart tid for sjekk-inn. Gleder meg til å komme hjem til mannen og de søte små.

Reiseklem fra

Innkjøp Riviera Maison!

God Morgen fra Nederland!
Nå er jeg skikkelig opplagt etter en god natts søvn. Startet dagen med en løpetur fra hotellet og nedover gatene hre. FOR noen hager som finnes her! Utrolig koselig med kanalen og de små broene alle har over kanalen. Og hagene bugner av hortensia. lavendel, pioner, roser osv. WOW!

Igår ble det en lang dag i showrommet til Riviera Maison og innkjøp av høst/jul. Jeg lover dere, det er bare å glede seg til alle de flotte nyhetene som kommer!
Jeg er målløs. For ikke å snakke om den flotte julen vi skal få i butikk.
Men først sommer…

Jeg har kamera fult av bilder fra showrommet, men jeg kan ikke dele stort av det siden dette er nyheter som kommer. Mange leverandører som vil kopiere R.M så derfor er det foreløpig hemmelig.
Men jeg kan love en cosy, lun, cottage og glam høst!

Idag skal jeg utforske Amsterdam by. Aldri vært der før. 
Jeg skal besøke en stor Riviera Maison concept store og se på byen. Kanskje det blir en tur ned Red light District også..hihi:)
Kamera er med.

Nå får jeg hive i meg kaffekopp nr.2 før jeg må løpe av sted.

Vi blogges!

Bildene er av Riviera Maison Summer Collection ute i butikk nå.

onsdag 18. juni 2014

Ice Breaker!

Sommer og Sol!
FOR en fantastisk dag å ha fri på. Heldig med den:)
Jeg har vanligvis ikke fri på onsdager, men denne uken ble det et unntak. Dagen startet med en deilig løpetur med minstemor, lurt å få det unna tidlig idag. Solen varmet allerede kl.08.
Siden har hun løpt rundt ute her, lekt og bare smilt. Tror det deilige været preger humøret til alle jeg:)
Mens hun tar hvilen sin får jeg hilst på dere, jobbet litt og kost meg ute i solen. 
Litt å få unna idag siden jeg reiser til Nederland imorgen tidlig.

Gleder meg som et barn til å besøke showrommet til Riviera Maison igjen. Tenk dere høststemning, juletrær, lys og julestemning. Altfor tidlig, men jeg gleder meg til å se. Julen i Drømmeverden skal bli bedre enn noen gang!

Det er viktig å få i seg nok væske nå i varmen. Og det er ekstra deilig med noe kaldt!
Jeg har fått dilla på iskaffe og frappe. Vi lager den beste frappen i butikken….mmmm….
Idag testet jeg ut blenderen hjemme og jeg laget nesten like god her. Jeg kan ikke dele eksakt oppskrift med dere siden vi har vår egen i butikken og den er hemmelig. Men jeg kan si så mye som at man freser isbiter, kaffe og melk i blenderen. Prøv deg frem og 
NYT!


Nei, jeg får fortsette med dagens gjøremål. Mye som skal på plass når mann og barn skal være alene hjemme. Sånn er det å være hønemor:)

Gjør denne onsdagen til din beste på lenge!