søndag 31. august 2014

En åpenbaring

God Søndag alle sammen!
Har helgen vært fin? 
Helgen min har vært effektiv, kreativ og veldig slitsom. 
Nå verker jeg i snart alle ledd i kroppen tror jeg…men det er SÅ verdt det! 
I utgangspunktet skulle vi rive og kle en vegg i butikken og deretter sette opp plassbygde hyller til interiør på veggen. Jeg var ikke fornøyd med de hyllene som var der. I tillegg skulle jeg rydde, organisere og gjøre noen andre småting i butikken.
Det var helt til jeg fikk en åpnebaring…

Den nye veggen ble så utrolig flott da jeg fikk malt den at det ville vært en "skam" å sette opp hyller på den. Jeg begynte å tenke nye ideer og ballen begynte å rulle. Noen ganger er det nesten litt "farlig" når jeg lar kreativiteten slippe fri. Til vanlig har jeg ikke tiden til å være så kreativ som jeg ønsker, men denne helgen hadde jeg full fokus på netopp dette. 
Jeg så for klær på denne veggen og etter mye frem og tilbake, tenking og testing ble det slik. Ikke nok med at klesavdeling i butikken gikk fra fin til fantastisk flott og elegant, men interiøravdelingen kommer til å bli mange hakk bedre også. Og det fortjener den med så mange fine varer og merker!
Jeg kan nesten ikke vente med å få den 100% ferdig. Ting tar bare litt tid når man gjør det så omfattende og snur om på hele butikken. 

Her er en del av klesavdelingen. 
Måtte bare henge opp litt klær så dere ser hvordan den kommer til å bli. 

Fortsatt mye jobb igjen, men vi kommer i mål:)

Tenk nå skrider vi inn i september måned og høsten er her.
Jeg er klar, og det er snart butikken også. Nå gjenstår det bare å lage skikkelig høst her hjemme. Kjøkkenet er ikke helt der enda.

Nyt mandagen og lag en god start på uken!

fredag 29. august 2014

Jeg flytter inn..

Happy Fredag er snart over!
Etter en 12timers arbeidsdag er jeg hjemom for å sove før det bærer tilbake imorgen. Ungene er sendt til fjells og mannen er på luftetur med a Olga i helga (les: rallybilen).
Det betyr alene hjemme for min del og det benytter jeg til de fulle. Ingen store utskeielser her i gården, bare jobb. Jeg har flyttet inn i Drømmeverden med drill, hammer, malekost, masse kreativitet og pågangsmot. Butikken skal fornyes, omgjøres, males, snekres osv. 
Fantastisk!

Hyllene fylles opp av godsaker, høsten er rett og slett best på interiør og klær!
Greengate sine nyheter er fylt opp med til randen, bare å kose deg. Det kommer på nett bare vi får hodet over vannet her:)
Med nye varer kommer det uendelige mengder med papp. Jeg kaster og rydder.
Nå skal det bli så ryddig og flott overalt:)


       

Endelig skal de hvite hyllene ned, som egentlig ble satt opp midlertidig. Knipset et bilde av de mens jeg holdt på med å tømme de. Forferdelige hyller!
En vegg er revet, ny satt opp og hyller skal opp. Det er planen ihvertfall.
Time will show:)



Viser mer når det er ferdig. 
Fy dette blir så fint!

onsdag 27. august 2014

Busy Bee!

God kveld!
Nå merker jeg veldig godt at den mest krevende, stressende og tidkrevende tiden har startet. Jeg har arbeidsoppgaver til over hodet, men i mål skal jeg!
Det er viktig å sette seg mål og stå på når det gjelder.

Butikken fylles med nye varer radig nå, og nettbutikken med. Det merkes at butikk og nettbutikk vokser på hvert sitt plan. Jeg har bare mine 24timer i døgnet og merker at det er ikke nok. Det skjer så mye med butikken, nettbutikken, og bloggen nå. Jeg har laget meg lister så jeg bare kan checke det ut når det er utført. Perfekt:)
Igår tok jeg et valg som er veldig spennende og litt skummelt på en gang. Nå gjelder det bare å gi full gass, og henge med i svingene. Jeg elsker at det skjer så mye nå for tiden, gleder meg til å dele:)
Desverre øker mailboksen i takt med arbeidslista, så den skal jeg ta for meg nå. Før den sprekker!


Bena på bordet, kosepleddet på plass, tea i koppen og macen i fanget.
Jeg liker'e!

tirsdag 26. august 2014

Kitchen Duty

God kveld fra sofaen!
Det merkes at dagene blir lange nå som skole, barnehage, trening og jobb er i full gang. 
Selv om de er lange løper timene nesten fra meg. Det er mye som skjer nå med butikken, vi skifter totalt fra sommer til høst, og mye spennende som jeg ikke kan fortelle helt enda…men snart!

Jeg sender Pernille med skolebussen 07.30 hver dag. Hun er så fin der hun går på bussen alene, finner et ledig sete og vinker til meg. Mammahjerte dunker litt ekstra og jeg blir blank i øynene hver gang. Kommer jeg noen gang til å bli klar for å slippe? 

Etter jobb, henting på SFO og bhg dumper vi inn døren kjempesultne hele gjengen. Jeg merker at behovet for raske middager er mer aktuelt nå enn før. Marielle er sulten og henger i buksebenet mitt. Siden jeg er alene på hverdagen med jentene er det nesten håpløst å lage middag. Nå går jeg snart tom for ideer, for ikke å snakke om matlei. Selvfølgelig kunne jeg stekt en ferdigpizza, kokt pøler, eller varmet opp noe ferdigmat. Men jeg er også opptatt av sunn mat, helst fra bunnen.
Noen som har kjappe, gode, sunne og lettvinne oppskrifter å dele med meg?
Jeg kunne delt de her på bloggen, vil tro vi er flere som er i samme bås.


           



Kjøkkenutstyret er viktig at er i umiddelbar nærhet. Med fine krukker, kurver og fat er det ikke noe problem. Jeg elsker produktene fra Riviera Maison.
Er ikke krukken til kjøkkenredskapene fin?
Ny favoritt!

Nyt kvelden på sofaen. Godt det er mange fine, nye program på Tv nå.

mandag 25. august 2014

RM på messa!

God mandag og god ny uke!
Interiørmessen var effektiv og inspirerende for min del. Slike dager er lange og ganske slitsomme, mye skal på plass på kort tid. Jeg dro rett fra innkjøpsmesse til Drammen hvor vi skulle drikke ut en flott venninne. Jeg og ei til var forlovere for henne da hun giftet seg for ett år siden. Hun overrasket alle med bryllup i dåpen, så nå var det på tide å overraske henne. Vi rakk ikke noe utdrikkingslag siden de kastet seg rundt 3 uker før dåpen:)
Det ble Elvefestivalen, hotell og masse moro. En fantastisk kveld!

Den fineste standen på messen var Riviera Maison, min absolutte favoritt!
Vil du være med inn å se?



        




        





Fant du en favoritt?
Dette er bare noe av det du vil se fremover i Drømmeverden.
*Lykke*


Imorgen er det utpakking som gjelder på jobb, vi har fått inn så mye nye varer. Julaften og Bursdag på en gang dette her. 

lørdag 23. august 2014

En dæsj med glam!

God Lørdag!
Da er messen over for denne gang for meg. Masse inspirasjon er hentet, nyheter er bestilt og jeg er superfornøyd:) Det er bare å glede seg til høsten trer skikkelig inn.
Vi skal blande grove materiler, lin, sølv og glass med en dæsj glam denen høsten i Drømmeverden.
Jeg lar bildene snakke for seg, er det ikke mye fint?


       


  



         




Nyt Lørdagen videre fine lesere!

fredag 22. august 2014

Interiørmesse

God morgen!
Her går det i ett med innkjøp. Mye å tenke på og se over på messen. Det gjelder å holde hodet klart midt oppi alt. Mye fint er bestilt, masse fint er på vei og flere paller er nå på plass i butikken.
Jeg er bare fort innom for å ønske dere en fin fredag, og god helg.

Det skjer mye spennende med butikken og bloggen for tiden. Igår hadde jeg et fint møte som gikk kjempefint. Gleder meg til å fortelle dere:) *stolt*

Jeg må en tur til innom Riviera Maison standen!
Fint, eller?