mandag 9. juni 2014

Spontan roadtrip, pinse og familiehygge!

God sommerkveld!
Plutselig var pinsen på hell og jeg er så klar for ny uke. Denne uken kommer til å gå så fort, mandagen er jo tross alt snart over. Mye som skal på plass denne uken for til helgen er det sommerstart i Åmot. Håper du har satt av tid? Det vil bli lengre åpent, diverse tilbud, moteshow lørdag kl.13 og ikke minst Hele Modum Baker med finale på terrassen til Drømmeverden lørdag kl.14. For en fin helg det skal bli!

Denne pinsen skulle vi egentlig på campingen vår, men ingen av oss var særlig ivrig eller motiverte. Tror rett og slett vi var ganske slitne. Livet vårt går jo ikke akkurat i sakt tempo, vi er to arbeidssomme personer med mye jern i ilden hele tiden med to små aktive barn. 
Lørdag morgen ville mannen på Rudskogen for å se på racing så da slang jeg og jentene oss med på roadtrip. Det ble lite racing på meg og jentene, vi tok heller turen til Fredrikstad og Sverige. 
Fredrikstad badet i sol, det var bylørdag, is til barna, korps, sjørøvere og god stemning. For en vakker by! Og når man er interiørfrelst må man en tur innom Villa Paprika. Heldig at Camilla selv jobbet, koselig å hilse på henne:)
Nå er fryser og godis-skuff fylt opp. Sverige er topp sånn sett:) 
Eller nam-nam land som Pernille sier.


Vi er så heldige som bor et steinkast fra Blaafarveværket.
Idag formiddag tok vi turen dit. Barnas bondegård er ekstra stas for de små. Koselig at de får klappe, ta på og gå sammen med dyrene. 
              


Deilig med ekstra tid sammen med familien!
Vi har samlet mange fine minner denne helgen, de skal bevares godt.

Håper din pinse har vært like fint!
God ny uke til dere alle:)

1 kommentar:

Tusen takk for DIN kommentar♥
Dette gir meg en flott mulighet til å finne akkurat DEG!