torsdag 3. februar 2011

Hustegninger- 1.utkast!

Dette er litt skummelt kjenner jeg:) Nå er det så virkelig, på en måte.
Jeg og drømmemannen har tegnet huset selv, da vi ikke kunne finne et egnet hus på 1-plan. 
Vi trenger derfor deres hjelp! 

Vær så snill, se på huset vårt med argusblikk. Kom med tilbakemeldinger, både negative og positive, Gi oss tips, råd, endringer, vi trenger dette!

Husets fasade! Vi skal ha 2-fløyet inngangsdør (litt anderledes enn på bildet), store flotte søyler, smårutete vinduer og sort takstein. De 3 store vinduene er i stuen, med utsikt utover fra toppen:)


Husets bakside, samt terasse mot sør.


Planløsning
Under merket på bildet befinner vårt bad seg, i tillegg til walk-in-closet, begge deler med direkte inngang fra soverom. Love it!
På kjøkkenet skal vi ha kjøkken i u-form og øy på midten. Vinduene vil bli litt anderledes.
Peis mellom stue og kjøkken, som kan sees fra begge kanter. 
Vaskerom rett inn fra hallen tror jeg vil være kjekt, med tanke på skitne barn og mannfolk:)

Hva tror du?

Idag er det fridag med prinsessa mi, å som vi skal kose oss! Før jeg skal jobbe litt i gårdsbutikken ikveld. *smiler*
Håper du også får en nydelig torsdag!

Tusen takk for at DU var på besøk:)


5 kommentarer:

 1. Dette ser jo knallbra ut! Sikker på at du ikke vil ha inngang til skafferiet fra kjøkkenet? Det er jo rett ved siden av, men tenker det vil være lettere å bruke det da. Ikke vet jeg! Bare en tanke. ;)

  God helg søta! Klem fra Anine

  SvarSlett
 2. Nydelige kjøkkenet!
  Nomi import er den fra!:)
  God helg!

  SvarSlett
 3. Så flott då!! Eg ville vurdert å byte vinduet på vaskerommet med ei dør... fint å sleppe sølete støvlar gjennom gangen. Lykke til;)

  Klem frå Ann

  SvarSlett
 4. Hei! Eg kom inn på bloggen din sånn via-via, og ser at du ynskjer tilbakemeldingar! Det er ikkje lenge sidan eg sat slik du som du; teikna, forandra, flytta skuffer og skap og måtte til slutt bestemme. Det er mange val å ta! Mine innspel: Kjøkenet ser veldig flott ut. Eg likar at grua er der den er, slik at du ser den når du kjem inn døra. På den lange kjøkenbenken under vindua hadde eg plassert vasken, i alle fall viss du har utsikt. Kjekt å kunne kvile auget på noko anna medan ein held på :) Det vil også korte litt inn på "trekanten" koketopp-kjøleskap-vatn. Du vil miste benkelengde, men med tanke på baking og fleire bakebrett i sving samtidig så har du likevel god plass med øya. Elles hadde eg satsa på flest muleg djupe skuffer i staden for skap, det er veldig kjekt! SUPERT med dør ut til overbygd terrasse! Elles ser huset veldig fint ut, men eg hadde - som eg såg nokon nemnde - hatt dør rett inn i vaskerommet, som ein "skitten-inngang". Og kanskje ein luke-patent til skittentøy frå badet til vaskerommet? Det var berre nokre tankar, eg vert så engasjert av slikt :) Lykke til med beslutningane og arbeidet!

  SvarSlett
 5. Se på isolasjonen mellom garasjen og soverommene, både av hensyn til varmetap og lydgjennomgang. Trond

  SvarSlett

Tusen takk for DIN kommentar♥
Dette gir meg en flott mulighet til å finne akkurat DEG!