søndag 15. september 2013

Vår Lørdag

Saturday Love, mine fine lesere!

Igår ble det ost og vin med fine jenter her hjemme. God mat, drikke og venninner gir en perfekt start på helgen. Når man i tillegg får sove lenge og står opp til mann og datter som lager frokostpannekaker, ja da kan ikke helgen bli bedre:)
Resten av dagen har gått i et rolig tempo sammen mine aller kjæresete. Det trengte denne frua som ellers kjører et turbo tempo. 
Høst betyr eplekake. Idag har hele familien brukt kjøkkenet, det er så kos. 
Det startet med at mann og barn skulle bake brød(!) og da fikk jeg bakeinspirasjon. Den har vært borte en liten stund nå, men det er noe som skjer når høsten kommer og innekosen starter. 
Jeg bakte en eplekake uten hvetemel og sukker som jeg fant på bloggen til fotballfrue HER

Eplekake
 3 egg  1 dl. sukrin  1 boks cottage cheese  1/2 dl. fløte  1 dl. helmelk ♥ 70 gram mandelmel  1 ts. bakepulver ♥ 2 ts. kanel ♥ 1 ts. fiberhusk  2 små epler  sukrin til dryss
Visp egg og sukrin sammen. Tilsett cottage cheese, bruk blender for å unngå klumper. Bland alt det tørre og tilsett dette. Hell i melk og fløte underveis. 
Deigen helles over i en form, kuttede eplebiter legges oppå og kanel og sukrin strøs over. 180 grader midt i ovnen i ca 35min.
♥Enjoy
De som har fulgt meg en stund vet at jeg ELSKER Greengate servise. Her viser jeg en av høstens nyheter Vera Vintage. Greengates store sortiment kan du se i nettbutikken
Lykt og champagne kjøler er også fra Drømmeverden interiør.

Satt du også benket foran TV´n for en ny sesong Skal vi Danse?
Det var stor stas for eldste prinsessa, hun elsker dansing!

Nyt Helgen videre!

Oppdatering: dette innlegget ble lagt ut på lørdag kveld, men var plutselig borte...? Merkelig, poster det derfor idag søndag.

2 kommentarer:

  1. Høres ut som en bra helg :) Viktig å sette ned tempo litt imellom.
    Og eplekake er jo så godt! mmmm

    Ha en flott ny uke :)
    Klem fra Ingrid

    SvarSlett
  2. deilig med eplekake, er så herlig med denne årstiden.. å kunne gå ut i hagen og plukke epler, og lage herlige kaker :)
    ønsker deg en fin uke :)

    SvarSlett

Tusen takk for DIN kommentar♥
Dette gir meg en flott mulighet til å finne akkurat DEG!