søndag 29. desember 2013

Kvelskos på kjøkkenet

Champagne kjøler og lykt fra Drommeverden.no
God kveld til deg!
Vi er hjemme igjen etter noen dager i winter wonderland. Tenk, bare en time kjøring hjemmefra er det 70cm snø og skikkelig julestemning. Med så mye snø måtte vi til fjells for å måke taket fritt for snø, og det er meldt mer snø til helgen. Også måtte storesnupp få teste julegaven sin, nytt slalomutstyr. 
Hun begynner å bli så flink!
Tallerkenhylle fra Drommeverden.no
Rart hvor deilig det er å komme hjem, selv etter bare noen dager hjemmefra. Nå skal jeg bare nyte de siste dagene med julehus og kos. Jeg gleder meg til å dra inn nye tekstiler, blomster, interiør og farge i hjemmet nå etter julen. Men samtidig blir det alltid så tomt når julen forsvinner ut.
Jeg bestemte meg allerede i november for å dra inn en helt ny farge (for meg) i hjemmet på nyåret. Planleggingen er i full gang!

Imorgen er det jobbedag for meg igjen. Vareopptelling står snart for tur så imorgen må jeg forberede litt. Også tyvstarter jeg salget imorgen. Kom gjerne innom og sikre deg noen godbiter, husk at det beste går først. 
Tenk bl.a herlige kvalitetsklær til gode rabatter, det er digg det:)
Etter jobb blir det en liten shopperunde på meg. Noen gaver skal byttes, jentene fikk litt dobbelt opp. Også fikk jeg penger til jul som brenner i lomma. Jentene skal sove hos mommo og bestefar imorgen så det betyr shopping helt ALENE og ingen som venter på meg hjemme. Bortsett fra mannen, men han finner jeg nok i garasjen. *METIME*
Fasett telysestaker TineK fra Drommeverden.no

Tenk imorgen er det nest siste dag i 2013. Jeg er klar som et egg for et nytt år!
Nyt mandagen!

1 kommentar:

  1. For en lekker tallerkenhylle :)

    Godt nyttår...gleder meg til å følge deg neste år

    klem fra Lill

    SvarSlett

Tusen takk for DIN kommentar♥
Dette gir meg en flott mulighet til å finne akkurat DEG!