søndag 30. juni 2013

Giveaway Vakre hjem og interiør


 
Hei Bloggen!
I går var vi på en skikkelig festlig bryllupsfest. Brudeparet giftet seg på vakre Mauritius i april og holdt fest for venner og familie i går. Planen var hagefest, men siden himmelen åpnet seg skikkelig i helgen flyttet de hele festen til et lokale, lurt! Da fikk vi danset og kost oss tørrskodd:)
 
Tenkte jeg skulle tipse dere om en flott sommerkonkurranse som vakre hjem og interiør holder i samarbeid med Franciska. Du kan vinne premier for kr.5.500,-
En av premiene er et gavekort på kr.1.000,- sponset av Drømmeverden interiør!
Kjempegøy å få være med, kjenner jeg blir ille stolt.
Trekning 5.juli
For å se konkurransen og bli med klikk deg inn HER!
Collage de laget for oss ifm konkurransen:)
Nå nærmer det seg ferie for mange eller kanskje mange allerede har ferie?
Jeg er i permisjon og kan gjøre som jeg stort sett vil (bortsett fra at jeg må jobbe en del), men nå blir det noen turer på campingen fremover. Krysser fingrene for fint vær!
 
Ønsker deg en fin uke!
 
 

1 kommentar:

  1. Hei Margit! :) NÅ måtte jeg titte innom deg og legge igjen et par ord ;) Jeg er dårlig på blogging for tida... Og ukene flyr! Grattis med ny flott butikk! Så moro, og så stilig det har blitt på Tommys! :) Utrolig hva du får til, jeg er imponert!!

    Deilig med ferietid nå og å kunne roe litt ned :) Masse fint du viser her og mye lekkert du har fått inn! Jeg er så heldig å ha fått flere gaver fra deg i det siste ;) Både lekker stjernelykt, herlige fargerike lyslykter og fine brikker. SÅ fornøyd :) Ser at du har en touch av det hjemme du og ;)

    Ønsker deg og dine en deilig sommer og riktig god ferie :) Vi ses! Klem Gry

    SvarSlett

Tusen takk for DIN kommentar♥
Dette gir meg en flott mulighet til å finne akkurat DEG!