tirsdag 8. oktober 2013

Madame Rabbit

God aften fra arbeidsplassen!

For en deilig dag. Etter en deilig morgen dro jeg og minstefrøkna på babycamp, trening for mor med barn som jeg har på Gym2000. Etter treningen er det kaffe, frukt og skravling med de andre mammaene, utrolig deilig og koselig på en gang:)
Fast etter treningen er en tur innom butikken min. Jeg har alltid ting som må hentes, leveres og fikses. Godt å få ting unna:)
Etter en snakk med mine ansatte har vi klekket ut noen flere smarte ideer, ting som må gjøres nå fremover og enda mer ommøblering. Herregud, for en flott arbeidsplass jeg har!
Vel hjemme var det bare å sette ideene til livs, elsker produktive dager.
Det kjipe med egen bedrift er uærlige mennesker, spesielt de som ikke skjønner forskjell på ditt og mitt. Noen har STJÅLET et par navy Mou sko str.38 fra butikken. 
Tenk å være så smålig??
Dette er veldig populære sko som kjendisene har tatt til sitt hjerte, både i inn og utland. De er kjempevarme og koster 1899,- 
Jeg kan skjønne at det er fristende å eie et slikt par sko, men har du ikke mulighet til å kjøpe de så ikke stjel fra andre. Jeg jobber hardt (til tider altfor mye) for å drive en butikk i dagens tøffe marked, og er faktisk avhengig av inntektene for å kunne overleve. Takket være DEG har jeg tapt mye penger.
Jeg har ganske sikre kilder på hvem det kan være, så hvis du ikke ønsker å bli anmeldt bør du gjøre opp for deg. For ja, jeg kommer til å anmelde alle tyverier i min butikk for jeg har ingen tolleranse for dette!
Vel, det var dagens tale:)
Miss Rabbit har flyttet inn, er hun ikke fin?
Jeg har "høstet" opp litt i hallen. Deilig å få litt jordfarger inn. 
Rabbit pute HER og effect pute HER
Pernille kom akkurat når jeg tar bilder i hallen og sier: "mamma, har du pyntet opp litt? Den puta der var skikkelig morsom. Ta et bilde av meg ved siden av."
Og da måtte jeg jo bare det:)


Ønsker deg en avslappende og deilig tirsdag kveld.

3 kommentarer:

 1. Hei.
  Så fin gang du har. Hvor har du kjøpt rotting sofaen fra? Den var veldig fin til fargen på veggen :) Hvilken farge har du brukt? Jeg planlegger gang ;)

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei,
   Takk for det:) Sofaen er fra butikken min. Fargen på veggen er skagen.
   Kose deg med gangprosjekt:)
   Margit

   Slett

Tusen takk for DIN kommentar♥
Dette gir meg en flott mulighet til å finne akkurat DEG!