søndag 6. februar 2011

Valgets kval!

Jeg sitter å leter etter inspirasjon til Villa Drømmeverden, allerede nå må vi bestemme oss for materialer på vegger, gulv og tak. Dette før  1.spadetak er tatt! *smiler*
Men skal vi få en mest mulig riktig pris fra byggherrene lønner det seg å bestemme slikt nå. Til uken sender vi ut prisforespørsel til flere byggherrer! 

Foto: Vårt forrige hus:)
Soverommet til prinsessa

Forrige huset vi bygde valgte vi panel på vegger og i taket. I hovedsak hadde vi malt perlefas panel på veggene (FOR en malejobb!) og smal panel i taket malt med panelhvit (kalket utførelse). Vi var veldig fornøyd med det!

Tv-stuen
Eneste stedet vi ikke hadde bare panel var i stuen, der valgte vi en høy brystning med tapet øverst. (utenom badet da, såklart:)

Denne gangen kjenner jeg at jeg er klar for en god del gips vegger, glatte fine flater. Også finnes det så mange fine tapeter! Drømmer om glatte flater i stuen med en tapet-fondvegg. Når det kommer til kjøkkenet tror jeg det blir perlefas-panel. Blir et flott landlig innslag til en innredning i Herregårdsstil.
Soverommene tror jeg får gips/tapet.
Gjestedo
Taket få glatte flater, hvitt hvitt hvitt! For fruen skal endelig ha rosett i taket. *smiler*

Når det kommer til listverk er det allerede bestemt, kommer tilbake til det etterhvert.


Vi har hatt en flott helg! Idag ble det grilling og kakao m/krem på tomta. Min kjære og pappa har hugget siste rest, nesten. har vi utsikt nå!
Håper dere har hatt en fin helg?

VI "hørs"!
 


3 kommentarer:

 1. Så fin hjem du har.Gleder meg til å se fortsettelsen. Vi er nesten i samme modus men mitt hus er ferdig men vi tar ikke over før 1 april så ventetiden er lang. Lykke til med å bestemme deg for hvordan du vil ha det og hvilke materiale du vil bruke. Gleder meg til fortsettelsen, skal følge med jeg.
  Ha en fin søndagskveld.

  Christina

  SvarSlett
 2. Flotte bilder fra gamlehuset;)
  Og så gøy med slik planlegging av hus, fra starten av, få det akkurat som en vil, heldige dere ♥ Tipper det blir superlekkert, høres i allefall slik ut;)

  Ha en fin, ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hei, Margit!!

  Høres ut som du har flotte og smarte planer for det nye huset. Spennende!!

  Ha en fin mandag!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett

Tusen takk for DIN kommentar♥
Dette gir meg en flott mulighet til å finne akkurat DEG!