onsdag 2. juli 2014

Skikkelig Skikkelig KjipT!!!

Hei på onsdag og midtuke allerede!
Jeg sitter her med horn i panna og er skikkelig skikkelig irritert. 
Finnes det noe kjipere enn når ting ikke fungerer?
For snaaaart en uke siden gikk modemet her hjemme dukken, mest sannsynlig i tordenværet. Når man bor oppå landet og i tillegg i en bunker (murhus) så er det beste man får inn på mobilnettet en E(!)
Jepp, skikkelig skikkelig kjipt.
Nå har jeg lånt en USB stikk av pappa, et nettbrett, en iPad og testet med min egen iPhone. Men ingen fremgang. Idag tok jeg med modemet fra butikken hjem, men det virket selvfølgelig ikke her hjemme.
Det eneste som har funket var mannens iPad linket opp mot min Mac som jeg benyttet meg av litt i helgen. Helt til han dro på jobb igjen… Nå klør det i fingrene etter å få gjort unna masse jobb som ligger å venter på meg før jeg skal ta ferie. Denne uken hadde jeg satt av to kontordager, men de er ikke blitt like effektive som planlagt. Men imrogen den dag, da skal jeg få jobbet da. Det gledes!
Vel, det var et lite hjertesukk fra meg:)

Med dårlig internettdekning og lite spennende på TV så får man litt ekstra fritid. Plutselig hadde jeg tid og mulighet til å legge meg i boblekaret med et interiørblad. Bunken over uleste blader bare øker, men de skal jeg kose meg med i ferien. 


Venter du mail fra meg så kommer det snaaaart. Jeg skal jobbe meg gjennom så fort det lar seg gjøre fra imorgen av. Bare vær litt tålmodig:)

Plask, plask fra

1 kommentar:

  1. slikt er kjett da.. Men godt du kan snu det negative til noe positivt! :)

    SvarSlett

Tusen takk for DIN kommentar♥
Dette gir meg en flott mulighet til å finne akkurat DEG!