mandag 5. mai 2014

Jentekveld!

God Mandag!
 Ny uke med nye muligheter. Jeg kastet igang uken med en deilig treningsøkt, ingenting er som å svette litt kl.07 om morgenen. Etterfulgt av en deilig dusj og dagens første kaffekopp. Det er den beste koppen iløpet av dagen, men ingenting slår nytraktet kaffe etter morgentrening:)
Har din uke startet bra?
Dette er en spennende uke hvor mye skjer. 
Anne Kat jobber på spreng med å få kakebakeriet oppe og gå innen torsdag, gleder meg! Etter å ha ryddet butikken etter en hektisk helg gjorde vi likegreit om i butikken....igjen. Nå er kafè kroken blitt større inne, det trengs på regnfulle dager. Allerede før kakabakeriet er helt oppe og gå så har kaker og kaffe flydd ut av butikken. Nå har vi stor plass både ute og inne til alle kake-elskerne:)

Og dere!
Torsdag må dere holde av på kalenderen. Da arrangerer vi jentekveld i Åmot. Alle butikker som ønsker har åpent 18-21 kun for dere!
Det vil bli servering, tilbud, underholdning osv i sentrum. 
Sett igjen mann og barn hjemme og kom på jentekveld. Ta med deg venninne, mor, svigermor, nabo, kollega eller ta turen alene. Sosialt blir det uansett.
Jeg har bestilt fint vær til dere:)
Gode tilbud i Drømmeverden og mulighet for å kose seg med kaffe og kake ute eller inne. Og Kakabakeriet holder døren oppe så du kan titte inn, kanskje det også blir en smakebit?
Skjørt  DOTS// Clutch // topp og smykker er også fra Drømmeverden

Håper vi sees på torsdag 18-21?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for DIN kommentar♥
Dette gir meg en flott mulighet til å finne akkurat DEG!