søndag 12. februar 2012

Verdens heldigste!

Det er meg!
Som vår lov til å være mamma til denne nydelige isprinsessen.

Karneval i barnehagen.

 Helt fra du var baby har du vært en snill jente. Du har hengt etter meg på alt; frisør, negltimer, shopping, venninnekvelder, legebesøk, jobb, jobbintervju, møter, innkjøp, tapet-flis-farge-kjøkken...utvelging... ja strengt tatt alt jeg må og ikke alltid har barnevakt til. Men ingen av disse tingene har vært noe problem for du leker med ditt, sitter på mammas trygge fang eller koser deg med en bolle. 

Det finnes ikke noe koseligere enn når din lille hand søker min, en liten kropp kryper oppå fanget eller du gir meg et skikkelig smellkyss på kinnet<3

For hver dag som går merker jeg at du blir stor-jente. Du klarer det meste selv (eller vil gjerne klare:), har god forklaring på det meste, er en klok liten frøken og husker vanvittig godt. For ikke å snakke om din Fantasi! Du spiller rollespill og har en usynlig liten venn ved navn lille vennen min.

Innimellom må jeg stoppe opp og tenke: bruker jeg tiden godt nok? 
Svaret er nok desverre ofte nei. Med egen bedrift følger det ekstremt mye jobb til tider og samvittigheten vokser i takt med papirbunken. Desverre vokser du altfor fort lille venn.
I dagens samfunn er det stort sett slik at begge foreldrene må jobbe. Alt i alt vil jeg påstå at jeg er en bedre mor om jeg får jobbe med noe jeg liker, istedenfor å komme hjem dag etter dag misfornøyd. 

En ting kan jeg love deg prinsessa mi: vår tid sammen er verdifull og jeg nyter den til fulle<3


En ekstremt stolt og rørt mamma!

2 kommentarer:

  1. For et nydelig innlegg Margit! Kjenner at jeg blir helt rørt her jeg sitter.. <3 Ja, tiden flyr fort og det er viktig å være bevisst hvor heldig en er, selv om en ikke klarer å gå rundt å tenke på det hele tiden ;) Prinsessa di er jo bare skjønn da! Våre gutter har jo blitt så store og noen ganger lengter jeg tilbake til de var i denne alderen, hvor mamma og pappa var den de søkte til for trøst og varme. De gjør jo det fortsatt, men på en annen måte. Nyt kosen, klemmene og at hun kryper opp på fanget ditt ;) Enig med deg at vi blir bedre foreldre når vi selv er fornøyd og gjør noe vi liker i livet vårt. Samvittigheten vil alltid være der, men så lenge en vet at man gjør sitt beste er det bra nok. Du er flink Margit som fixer å ha din egen bedrift, butikken din er nydelig. Stå på, god uke videre til deg ;) Klem Gry

    SvarSlett
  2. Skjønn jente og et herlig innlegg ♥
    Er så vakkert med mor/barn kjørligheten, det vakreste som finnes faktisk:)

    HA en fin fin mandag!

    SvarSlett

Tusen takk for DIN kommentar♥
Dette gir meg en flott mulighet til å finne akkurat DEG!